Klaar voor jouw gezelligste weekend op de fiets?

Beleef Giro di KiKa Nederland op jouw manier. Individueel of in een team van vrienden of collega's. Een compleet verzorgd wielerfeest! Bekijk de prachtige promo en schrijf je onderaan in!


Giro di KiKa Nederland


De derde editie van Giro di KiKa Nederland is het wielerfeest van het jaar. Fiets 3 etappes door Midden-Nederland in de strijd tegen kinderkanker.


Fiets samen met je vrienden, collega’s of fietsvrienden over o.a. de Utrechtse Heuvelrug en door de Hollandse polders. Individueel of in een team. Fiets een rivier-, heuvel- en bosetappe in de omgeving van Utrecht: het Groene Hart van Nederland! Het doel: zoveel mogelijk geld ophalen voor KiKa.

Je haalt sponsorgeld op voor KiKa. Hiervoor krijg je van ons je eigen sponsorpagina en tal van tips & tricks om het benodigde sponsorgeld binnen te halen. Naast de sponsorwerving bereid je je fysiek voor op jouw wielerweekend van het jaar. We ondersteunen je met tips, webinars en een deelnemersbijeenkomst.

Het wordt een wielerervaring om nooit te vergeten!

Bekijk het arrangement Schrijf je in!

Je krijgt van ons:

Begeleiding in de training en voorbereiding

Het startbewijs voor
Giro di KiKa Nederland

Camping-overnachting: excl. eenpersoonstent of -glampingtent

Een wielerervaring om nooit te vergeten

Kies jouw ondersteuning

Tijdens Giro di KiKa Nederland sta jij er nooit alleen voor. Geen zin om zelf je slaapplaats te regelen?

Kies dan de ondersteuning die het best bij jou past: ga voor het Camping- of het Glampingpakket. Wat je ook kiest, jij hoeft alleen maar te fietsen. Weet jij nog niet welke ondersteuning jij neemt? Geen probleem. Schrijf je nu in en kies later!

Neem begeleiders mee

Laat een begeleider jou verzorgen. Mogelijk voor individuele lopers en teams.

Lees meer

Ploegbegeleiders

Wil jij die onmisbare schakel zijn voor de fietsers in jouw team én Giro di KiKa Nederland van binnenuit ervaren? Ga dan mee als ploegbegeleider! Per team kunnen 2 tot maximaal 4 begeleiders mee.

Als ploegbegeleider:
Zet je de campingplaats op en vervoer je de bagage
Ondersteun je jouw teamgenoten tijdens de etappes
Mag je sponsorgeld ophalen, maar dat hoeft niet
Betaal je €195 voor accommodatie en 3 maaltijden per dag.

Door jou kunnen de fietsers van jouw team zich volledig concentreren op het fietsen. Jij maakt voor hen het verschil én beleeft ook zelf een onvergetelijk weekend!

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen